søndag 15. november 2009


Minste jenten i hus har allerede 4 års dag! Gratulerer med dagen jenten vår! (bildet er tatt fra bursdagfeiring i barnehagen)

søndag 8. november 2009


Ikke esken med det rare i.. men esken med Lucas i;) og han er en god luring.. som elsker å tulle..verdens beste lilleplutt..(jeg som alltid trodde jeg var en typisk jentemamma..men tok visst grundig feil..)



Gratulerer kjäre pappa min med farsdagen.. Hilsen Alexandra og Lucas


Og Linda (til bestefar)


Bestefar kom å spiste med oss (selv om han hadde spist middag..=) og hadde med seg deilig farsdagskake=) Med seg fikk han en hjemmesydd brödpose (mönsteret er lånt fra unepune..link på blogglisten min..) To laange kaffekopper, jule marsipan og to nysydde risposer som kan varmes for vonde skuldre.. eller annet man trenger varme til..;)
Har forresten strikket ferdig bolen på lucas genser.. Maren har hjulpet meg i gang med armen..så nå er det bare å strikke i vei=) Maren har også montert, heklet og satt knapper i en genser jeg strikket til lucas da jeg var gravid.. Hun er så super!! gleder meg til å se den=)
Har noen syprosjekter som har ventet lenge.. så når unger er friske og maren er ferdig med eksamen, så skal hun nok få hjelpe meg=) kanskje jeg pröver meg ut på glattisen selv også;)
Bilder kommer nok..