mandag 24. mai 2010

17 mai, planting og sykt barn..





































Hei!

Her i huset skjer det stadig vekk mye rart.. vi har alltid noe på tapetet.. Travelt med tre herlige små..17 mai feiringen gikk fort syns vi.. og da dagen var omme hadde vi hverken fått kjöpt gassballong eller is..! men vi har kommet sterkt tilbake i etterkant hva det gjelder is iallefall..=)
Tivoli ble det på meg og jentene 18 mai, og vi storkoste oss mens lillebror og pappaen var hjemme. Lucas var syk, og det viste seg at han måtte få penicilin for halsbetennelse stakkar liten..Her kommer ett knippe bilder, fra siste uken..
ja.. ene bilde av snöen som plutselig kom 5 mai=) he he..
det ene bildet er fra en tur vi hadde til flöien.. Alex i kjent stil, graver etter makk og andre dyr under steiner.. ett sted på veien kom det plutselig rullende en ganske stor stein.. hadde noen fått den på seg kunne de skadet seg skikkelig.. Alex satt å så på ved siden av hullet etter steinen.. he he..
nydelig solnedgang fra terassen vår.. elsker lyse kvelder med fuglekvitter.. enda har ikke myggen beg å komme heldigvis..
Martin og alex nyter solnedgangen en litt kjölig kveld ville nå jeg sagt..men de nöt hvert öyeblikk=)
nå er endelig sypulten ryddet og klar for å sy kjökkengardin og sommerkjoler=)

Natta fra meg..

søndag 16. mai 2010

1 år og snart 17 mai=)



I dag ble denne herlige tullen 1 år=) Lucas elsker å få besök av Aurora.. Vi har ett bilde av henne i stuen som han peker iherdig på veldig ofte=) Gratulerer med dagen Aurora, Maren og Johnny=)

Så er siste finish tatt til den store dagen som kommer i morgen.. Blomster er plantet i spann og satt ut..(vi har plantet Smultron, som er markjordbär=) det burde värt gjort for en måned siden hvertfall,men vi får håpe sommeren blir lang, så de klarer seg..)bilder kommer nok ikke för i morgen.. orker ikke nå.. alt er ströket og söljer og sko står klare.. også regnkåper om det skulle väre nödvendig.. Men vi håper på sol og varme.. det regner jo ikke på 17 mai som Alex sa så fint..=)

Vi glede oss til i morgen! Go 17 mai og gralulerer med dagen Norge, og alle=)

onsdag 5. mai 2010

Nye sko


Jeg har fått nye sko som jeg skal bruke i barnehagen:-)alexandra skal også få nye sko :-)

Blåbær smoothies til frokost..


Nam nam :-) denne herligheten består av : blåbær, banan, vaniljeYoughurt og litt tropisk nektar:-)

mandag 3. mai 2010

Første dag i barnehagen:-)


Jeg stor trives:-) leker og ler,og skal snart spise lunsj! Mamma er med meg i dag,men tror jeg skal klare meg fint her alene etter hvert! Hade på badet,nå skal jeg leke mer;-)